Ingrediente
- 500 g carne de porc
- 4 fire de praz (400 g)
- o ceapa
- 2 linguri bulion
- 150 g masline
- 4 linguri ulei
- sare
- piper
- boia
- marar verde
Mod de preparare
Infierbantam uleiul intr-o cratita si punem la prajit carnea taiata cubulete.
Cand se rumeneste, o scoatem si adaugam ceapa taiata marunt.
O lasam sa se inmoaie apoi adaugam prazul taiat bucati mari (folosim doar partea alba a prazului) si mai lasam la calit 2-3 minute .
Adaugam carnea prajita, maslinele si o cana cu apa. Condimentam cu sare, piper si boia.
Dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 20 minute pana carnea si prazul sunt bine patrunse. Adaugam bulionul, mai lasam sa fiarba cinci minute iar la sfarsit presaram marar tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu praz si masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|