la 12.10.2010, 18:57 faina...revin cu furcile la retetele care inca nu s-au aprobat
la 12.10.2010, 19:06 mai ce rapida estigata nu mai pun momentan poate la noapate , maine...........mai vedem
la 12.10.2010, 19:17 mai fata,dar mult mai gatesti...ai familie mare am pus eu furculitele
la 12.10.2010, 19:22
la 12.10.2010, 19:32 mama, ce buuuun!!!
la 12.10.2010, 19:36 foarte bun
la 12.10.2010, 19:55 L-ai trimis pe Bebe la vanatoare?
la 12.10.2010, 20:15 vanatoare.....! Pai ce ,se lipseste de Bebe o zi , cine-i face omeleta dimineata ? L-a trimis la macelarie....
la 12.10.2010, 20:29 La 'a din colt, sa fie cat mai aproape.
la 12.10.2010, 21:18
la 12.10.2010, 23:01 cum zice fetele harnicuta mai esti si mancarea asta arata minunat
la 12.10.2010, 23:09 gata uite ca sa ma credeti am pus si carnea de mistret si poze (sincer nu e cel din poza)iar la vanat nu a fost bebe ca nu-i place vanatoarea ,ci l-am primit de la o cunostitnat din sevilia care se ocupa cu crsterea porcilor mistreti,daca va spun ca are hectare intregi de paduri ale lui si sute de porci mistreti pe care el i ingrijeste .Pacat ca nu am poze de acolo sa vedeti cum vin in turme cand i schema,promit sa fac rost de poze si sa va pun
la 12.10.2010, 23:12 ufff,ce urat e mistretul ala....
la 12.10.2010, 23:12 E un lucru foarte ciudat la ei,taie mistreti le scoae organele din ei dupa care i atarna in caremere frigorifice si cand vrei carne te duci si tai din elpe bune mi sa parut tare straniu modul lor ,initial am crezut ca i curata si apoi i pune in camere frigorifice.............pe cand ,nimic asa intregi si sincer avema asa o retinere,sa o pregatesc ,fiind si o culoare mai inchisa si cum ramane sangele in carne ,nu se scurge foarte bine.............in fine as putea povesti zile intregi cred ,dar gata ma opresc
la 12.10.2010, 23:14 da ela sincer nici mie nu imi place ca animal,e infioarator