la 13.10.2010, 11:00 da e gustoas , eu il pun inainte de preparare in bait cald , adica fierb carnea cu mirodenii , abia apoi o prepar , e mai rapid decat baitul rece
la 13.10.2010, 11:54 foarte buna mancarica! si carnea de mistret e sanatoasa, nu-i asa grasa ca cea de porc
la 13.10.2010, 12:32 ela mare si numeroasa
la 13.10.2010, 12:32 pai ela ia intr-o zi sa fac o lista cu fetele mele infiate sa vezi ca familie numeroasa am
la 13.10.2010, 12:33 carla
la 13.10.2010, 12:33 anca
la 13.10.2010, 12:34 miha la vantoare de pustoaice ca la vant nu-i place
la 13.10.2010, 12:34 bunica razi va sa zica
la 13.10.2010, 12:37 mai in magazine carne de vanat nu este,sau cel putin eu nu am vazut,dar e o carne tare rosie si un stil tare ciudat de a taia mistreti,cel putin mie asa mi sa parutda na e stilu lor si asta e .O sa caut poze cu turmele de porci sa vedeti cum i stiga (un fluier aparte)dimineata si seara si cum veneau de pe dealuri in turme ................nu se poate descrie sentimetu acela in cuvinte
la 13.10.2010, 12:38 multumesc lacramioara
la 13.10.2010, 12:39 mihaela63 e bine de retinut ce zici tudar daca nu am pregatit pana acum carne de mistret am cautat si eu pe net
la 13.10.2010, 12:40 da corina e foparte adevarat c nu e asa de grasadar aveam asa o retinere,se vede si in poze cand am vazut carnea ............mai inchisa la culore si sange...........aveam asa o retinere.Acuna nu sincer o sa mai pregatesc daca o sa mai am ocaziamai am doar tocata si nu stiu cum sa o pregatesc,probabil in amestec cu cea de porc