Ingrediente
- jumatate de piept de pui dezosat
- 1 ceapa alba
- 2 lg ulei de floarea soarelui
- 3 ardei kapia copti
- sare, piper dupa gust
- smantana 20 30% grasime
- 2 lg faina alba
- putin lapte
Mod de preparare
Se conecteaza aparatul la sursa de curent, se seteaza pe functia High pentru 2 ore si se pune uleiul in vasul aparatului. Se curata ceapa si se taie marunt. Se pune peste ulei, se amesteca si se pune capacul.
Se spala pieptul de pui, se sterge de surplusul de apa si se taie in bucati potrivite. Se pune carnea in vas, peste ceapa si se amesteca. Se lasa putin sa se caleasca apoi se toarna apa calduta cat sa treaca peste carne, se condimenteaza cu sare si se lasa sa se gateasca.
Inainte cu jumatate de ora de final, se adauga ardeii copti taiati in fasii mici. Se lasa la gatit.
Intr-un bol se desface faina cu putin lapte apoi se adauga smantana. Se amesteca bine si cu 15 minaute inainte de a se termina programul, se toarna peste tocanita, se amesteca si se lasa pana la final.
Se serveste cu mamaliga, neaparat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ardei copt la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|