Tocanita de pui cu bureti de roua

Postat de mihaelar63 in Pui
12 Dec 2014 | 4529 vizualizari
Tocanita de pui cu  bureti de roua

Cand ai un puiut frumusel de casa nu-ti bati joc de el , il faci tocanita :d

Ingrediente

  • 1 pui de casa -inclusiv maruntaiele .
  • 2 cepe galbene
  • 1 lingurita pasta de ardei iute rosu
  • 1 lingura rasa boia rosie de ardei
  • 1 lingura de cimbrisor verde tocat
  • 2 linguri rase faina alba
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 300 gr bureti de roua [ congelati ]
  • 500 ml lapte [ de casa ]
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Ceapa se curata si se spala , se toaca cubulete marunte .
  2. Puiul se curata, se portioneaza si se spala , se tamponeaza cu un servet sa fie uscat .
  3. Puiul se pune la prajit in ulei pana incepe sa-si schimbe culoarea .
  4. Adugati ceapa si lasati pana devine sticloasa . Sarati .
  5. Se pune pasta de ardei, cimbrisorul  si boiaua si se amesteca .
  6. Puneti faina alba , amestecati si turnati laptele treptat .Adugati si ciupercile .
  7. Daca sosul va pare prea gros puneti putina apa si mai fierbeti 15-20 minute .
  8. La sfarsit se incorporeaza smantana si se serveste cu mult patrunjel verde.
  9. Garnitura cea mai potrivita este mamaliguta .Sau paste daca doriti .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu bureti de roua" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciocanele de pui picante cu garnitura de orez basmati si ciuperci brune

Postat de simona72

Ciocanele de pui picante cu garnitura de orez basmati si ciuperci brune

Pt friptura: ciocanelele de pui le spalam, le ciupilim de eventualele pene ramase, le punem in tava de friptura si peste ele punem toate ingredientele mentionate mai sus. Amestecam bine...

Citeste continuarea

Pui cu sos garam masala

Postat de xana

Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa si usturoiul taiate marunt, sare dupa gust si amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2014, 14:57
la 12.12.2014, 15:01
Super, cred ca e tare bun
la 12.12.2014, 15:34
Da , este. Prea bun , prea ca la tara
la 12.12.2014, 15:36
Ce bine arată!Cred că este foarte bună!
la 12.12.2014, 16:07
Bureti de roua... ....clar..e fina tare tocanita asta

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking