Tocanita de pui cu trotolle

Postat de mihaelar63 in Pui
30 Dec 2014 | 3573 vizualizari
Tocanita de pui cu trotolle

Trotolle , aceste paste sunt perfecte pentru garnitura la tocanita mea . Sosul se ascunde atat de bine in forma lor spiralata .

Ingrediente

  • 1 pui de casa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 1 lingurita rasa boia rosie de ardei
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • piper
  • 400 gr paste Trotolle

Mod de preparare

  1. Ceapa se curata ,, se taie rondele si se caleste in ulei .
  2. Puiul se curata , se portioneaza si se prajeste usor in ceapa cu ulei [ initial va elibera lichid , apoi acesta  se va evapora ].
  3. Sarati ,adugati boia , amidon si amestecati diluand cu smnatana si putina apa .
  4. Adugati un pahar de apa si lasati sa fiarba la foc mic , acoperit inca 15-20 minute pana cand puiul se patrunde . Din cand in cand amestecati avand grija ca tocanita sa nu se prinda . daca este nevoie mai adugati putina apa .
  5. Fierbeti pastele in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj . Scurgeti -le.
  6. Asezonati tocanita cu piper si patrunjel verde . Serviti cu paste si mult sos .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu trotolle" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui cacciatore

Postat de MotanLaOale

Pui cacciatore

Pulpele de pui se curata, se spala, se usuca si se presara cu boia, sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti si se scot. In acelasi ulei se...

Citeste continuarea

Pui crocant Godina

Postat de Zamfira

Pui crocant Godina

Crestăm pulpele de pui, deoparte şi de alta osului. Pieptul de pui îl tăiem fâşii mai groase şi scurte. Sărăm şi piperăm carnea după gust. De preferat a şterge de apă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.12.2014, 06:03
arata tare bine
la 30.12.2014, 06:55
Ce faine-s tortelele alea!
la 30.12.2014, 07:21
foarte buna
la 30.12.2014, 07:23
harnicuto!
la 30.12.2014, 08:42

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking