Ingrediente
- pulpe de pui ( am avut 16 pulpe)
- 4 cepe mari
- 3 ardei
- 4-5 morcovi
- o lingura de untura
- 3 linguri pasta de ardei
- o conserva de rosii intregi de la SunFood
- o legatura de patrunjel
- o legatura de marar
- sare
- piper
Mod de preparare
Punem untura in ceaun . Cand s-a topit adaugam pulpele, le prajim si le scoatem intr-un vas. Adaugam ceapa, o parim pana devine cristalina. Punem din nou pulpele si apa cat sa le acopere. Cand au dat in fiert punem celelate legume taiate marunt, pasta de ardei si conserva de rosii, sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba bine pana cand scade si se formeaza un sos gros ( daca scade si pulpele sau legumele nu sunt destul de fierte se mai adauga apa). La final adaugam patrunjelel si mararul taiate marunt. Si tocanita este gata, numai buna de savurat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pulpe la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|