Tocanita de rosii cu ardei copt si carne de curcan

Postat de merisor67 in Curcan
21 Iul 2014 | 6734 vizualizari

O tocanita de vara foarte gustoasa, cu legume din belsug. Am ales sa fac aceasta mancare mai soft, fara prajeala, intrucat noi mai avem din cand in cand probleme cu stomacul. Am preparat-o la multicooker, pentru ca nu stiam cat de repede va fierbe carnea de curcan.

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 21.07.2014, 17:36
Lulu, sunt anumite mancaruri pe care inca le prajesc, pentru ca sunt mai bune asa, dar incerc pe cat pot sa evit prajelile, ca nu sunt chiar sanatoase.
la 21.07.2014, 17:37
Lia, multumesc frumos pentru apreciere! La ce retete faine ai tu... ma simt onorata, cand treci pe la masa mea
la 21.07.2014, 18:43
Ai baga si curcanul la cuc,valeu iti dai seama ce batalie acolo....
la 21.07.2014, 19:31
Cleme din batalia care s-a dat a iesit o super tocanita
la 21.07.2014, 21:54
Gustoasa tocanita asta si frumoasa poza
la 21.07.2014, 21:57
ademenitoare rau
la 11.04.2015, 10:02
Gustoasa!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking