Tocanita de rosii cu ardei copt si carne de curcan
Postat de merisor67 in Curcan 21 Iul 2014 | 10705 vizualizari
O tocanita de vara foarte gustoasa, cu legume din belsug.
Am ales sa fac aceasta mancare mai soft, fara prajeala, intrucat noi mai avem din cand in cand probleme cu stomacul.
Am preparat-o la multicooker, pentru ca nu stiam cat de repede va fierbe carnea de curcan.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (37)
la 21.07.2014, 14:07
Se confisca . Cu tot cu bol )
la 21.07.2014, 14:10
Mihaela, iti place bolul meu? Si mie! )
la 21.07.2014, 14:16
Ce mancarica bunaaa, da buna rau!!
la 21.07.2014, 14:18
Multumesc, Simonel!
la 21.07.2014, 14:18
Kuki
la 21.07.2014, 14:19
buna buna
la 21.07.2014, 14:19
Buna, Motanel!
la 21.07.2014, 14:21
ce bunataturi ne aduci ,
la 21.07.2014, 14:27
mm, ce bun..
la 21.07.2014, 14:44
ce colorata si delicioasa e
la 21.07.2014, 14:53
O bunatate
la 21.07.2014, 15:03
Vai,vai ce bunatate si facuuuuut!
la 21.07.2014, 15:26
O bunatate!!
la 21.07.2014, 15:26
Avem si noi in plan maine! Abia astept!
COMENTEAZA