Tocanita de vita

Postat de licurici_lra in Vita
7 Ian 2016 | 4571 vizualizari
Tocanita de vita

Ingrediente

  • 700 g carne de vita;
  • 2 cepe rosii;
  • un ardei capia;
  • un morcov;
  • 2 linguri rosii la borcan;
  • 2 linguri bulion;
  • un cub Maggi de vita;
  • sare, piper;
  • usturoi granulat;
  • boia dulce;
  • patrunjel.

Mod de preparare

  1. Am taiat carnea bucati mai mici, am spalat-o, apoi am pus-o sa se prajeasca in putin ulei.
  2. Am curatat, spalat si tocat legumele.
  3. Intr-o cratita, separat, am pus apa la fiert, apoi am adaugat un cub de vita.
  4. Cand s-a prajit putin carnea, am adaugat ceapa, am lasat-o sa se caleasca si ea, apoi am adaugat si celelalte legume. 
  5. Le-am calit putin si pe ele, apoi am adaugat apa fiarta, rosiile, bulionul si condimentele.
  6. Am lasat sa fiarba, am potrivit gustul cu sare si piper, apoi am adaugat patrunjel, 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tocanita de legume cu maruntaie de vitel

Postat de oanapl

Tocanita de legume cu maruntaie de vitel

Speli organele de vițel și le tai în bucăți potrivite și le pui la fiert în apă cu puțină sare.  Ceapa o cureți, o speli și o tai julien. Morcovul curățat...

Citeste continuarea

Tocanita de vaca

Postat de cristeena20

Tocanita de vaca

Carnea taiata in bucati dupa gust o marinam -condimentam cu sare, piper ,usturoi pisat, aduagam crengute de cimbru si dafin, stropim cu ulei de masline si apoi adaugam vin rosu. Lasma o zi la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.01.2016, 16:38
la 07.01.2016, 16:43
bun bun
la 07.01.2016, 16:47
O bunătate de tocăniță!
la 07.01.2016, 16:48
buna buna
la 07.01.2016, 16:51
Hai ca mananc si-o vita, ca tot carne-i

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking