Tocanita de vitel

Postat de Sylvia in Mancaruri cu carne
26 Ian 2010 | 20796 vizualizari

Este o mancare clasica, romaneasca, delicioasa…..care imi aminteste mereu de copilarie. O sa va dau reteta mamei mele, iese o minunatie, eu am schimbat doar faptul ca pun in ea cartofii fierti separat .

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 26.01.2010, 16:57
arata minunat . e o mancare delicioasa....
la 26.01.2010, 17:25
arata bine ...
la 26.01.2010, 20:33
felicitari...trebuie incercata
la 26.01.2010, 21:52
Mmmm, ce bine arata!
la 26.01.2010, 23:22
mie-mi place si setul de farfurii si castronele, este f fresh
la 26.01.2010, 23:32
imi place felul de mancare le care l-ai pregatit astazi,vitel, bun ,bun!
la 27.01.2010, 11:32
Multumesc pentru aprecieri, mi-am zis sa va prezint si manacaruri mai normale sa nu ziceti ca gatesc numai ciudatenii mie imi plac toate si cele super traditionale si cele exotice, cred ca merita incercate toate
la 27.01.2010, 11:34
Bucataras si eu iubesc farfuriile astea, imi dau o senzatie de fresh si de buna dispozitie, parca orice ai manca din ele e fresh trebuie sa imi caut deja de rezerva pe cand o sa le sparg pe astea .
la 29.01.2010, 13:20
foarte bine arata, la fel fac si eu, insa urasc delikatul..nu folosesc deloc, e numai chimicale..
la 29.01.2010, 15:01
Anca ai perfecta dreptate, la unele mancaruri il adaug totusi ca parca "lipseste" am descoperit chiar azi o reteae de vegeta naturala facuta de casa, daca imi iese promit ca pun reteta
la 29.01.2010, 15:05
Sylvia,la fel si eu..simt ca la unele mancaruri lipseste ceva..si am mereu in casa delikat si pun de ex. la ciupercile cu ou si smantana sau la pilaf,daca nu pun parca nu-i gata
la 29.01.2010, 15:40
Nici eu nu mai folosesc Vegeta sau Delicat de multa vreme. La inceput aveam si eu aceeasi senzatie, ca mai trebuie ceva, dar incet incet ne-am obisnuit, am mai pus o buruiana mai un prafulet de buruiana...
la 29.01.2010, 15:49
eu, exact ca Miha, si schimbarea s-a produs cand mi-am cunoscut sotul, el chiar uraste gustul de delikat..e o chestie de educarea gustului, acum nici nu concep gust mai bun decat cel aromatizat cu ierburi, delikatul mi se pare gust de medicament..
la 29.01.2010, 16:22
Ma bucur mult, fetelor ca nu mai folositi toate chimicalele alea! Incercati, iar daca vi se pare ca ii lipseste ceva mancarii, puneti niste foi de dafin, 2-3 cuisoare, putin oregano (mai ales daca e mancare cu rosii). O sa vedeti cum i se schimba gustul si fara toate prafurile de la cutie. Stiu ca este greu la inceput, mai ales ca toate chimicalele dau dependenta (fara gluma). Eu am reusit, chiar si mama mea a reusit, asa ca sunt sigura ca o sa reusiti si voi
la 29.01.2010, 16:23
@Sylvia: abia astept reteta de vegeta naturala!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking