Ingrediente
- Fleică de porc cca. 1300 g
- Ceapă galbenă 2 bucăți
- Ardei kapia 2 bucăți
- Ulei vegetal 1 lingură
- Sare de mare
- Piper proaspăt măcinat
- Ierburi si boia Delikat 3 linguri
- Bere blondă 500 ml
Mod de preparare
Ceapa și ardeii curățați, se feliază și se pun la călit în puțin ulei și apă, cca. 10 minute la foc mic. Eu l-am pus la treabă pe Alin, CrockPot-ul din dotare :D.
După cele 10 minute, se adaugă fleica tăiată bucăți potrivite, se asezonează de sare, piper și mirodeniiile de la Delikat (Ierburi si boia), se amestecă ușor pentru a se încorpora toate ingredientele, apoi se toarnă și berea, se acoperă, se setează aparatul la funcția HIGH pentru 4 ore. Zmeișorii au savurat tocănița alături de orezul roșu cu ciuperci shimanji.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|