Tocanita din carne de strut
Postat de panacris in Slow Cooker
19 Iun 2021 | 3094 vizualizari
“Carnea de strut produsă la Ograda cu Struti este de calitate premium și provine de la struți sănătoși, hrăniți cu furaje produse în cadrul fermei, conținând 70% lucernă, fără hormoni și fără ingrediente care să forțeze creșterea animalelor. Carnea de struț, considerată de mulți specialiști carnea viitorului, ocupă un rol fundamental în reglarea metabolismului și menținerea sănătății cardiace. Contribuie la creșterea tonusului muscular, îmbunătățirea memoriei și la controlul stărilor de stres.
Beneficiile cărnii de struț
Potasiul din carnea de struț, un foarte bun antioxidant, ocupă un rol fundamental în reglarea metabolismului și menținerea sănătății cardiace. Contribuie la creșterea tonusului muscular, îmbunătățirea memoriei și la controlul stărilor de stres
Conținutul redus de colagen, face carnea de struț ușor digerabilă
Carnea de struț asigură un aport semnificativ de Fier, motiv pentru care este recomandată în tratarea anemiilor severe și alimentația copiilor
Bogată în acizi grași și Omega 3
Vitaminele B12 și B6 ajută la prevenirea stărilor de depresie și asigură buna funcționare a sistemului nervos
Nivel scăzut de cholesterol
Din carnea de struț se poate găti aproape orice fel de mâncare, fiind o carne versatilă în ceea ce privește modalitățile de preparare.”
Sursa: https://ogradacustruti.ro/beneficii/
Și dacă e versatilă, am probat-o de data asta într-o tocăniță, tot e în trend tocănița ca la mama acasă! 😊))), chiar dacă mama n-a crescut Struți 😀 :)))