Tocanita din piept de gaina cu ardei
Postat de anisoara in Pui 28 Mai 2010 | 59774 vizualizari
O mancarica care se prepara foarte repede si usor si mereu iti reuseste. Ca atare , nu voi scri o anumita cantitate de ingrediente, pentru ca se pot folosi la dorinta , in dependenta ce vei adauga mai multe carne sau ardei , va fi mai accentuat gustul mancarii .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 21.09.2013, 11:41
servita cu mamaligutza ..yammi ...
la 24.06.2014, 12:38
Gaina se face in 10 minute?? asa bucatar iscusit! mintim poporul cu retete pe internet.
la 31.07.2014, 11:04
Draga iuli4n4 ! ti-as recomanda sa fii mai atenta inainte de a scri un mesaj si sa insulti pe cineva. E bine sa privesti pozele si sa citesti reteta . Si vei vedea ca tocanita e gatita din piept de gaina si nu din carne de gaina. E scris totul corect , si nu duc in eroare pe nimeni. Incearca sa o prepari si te vei convinge. Te astept cu sugestiile asupra retetei. Multumesc
COMENTEAZA