Tocanita din piept de gaina cu ardei

Postat de anisoara in Pui
28 Mai 2010 | 59639 vizualizari
Tocanita din piept de gaina cu ardei

O mancarica care se prepara foarte repede si usor si mereu iti reuseste. Ca atare , nu voi scri o anumita cantitate de ingrediente, pentru ca se pot folosi la dorinta , in dependenta ce vei adauga mai multe carne sau ardei , va fi mai accentuat gustul mancarii .

Ingrediente

       

  • piept de gaina
  • ardei dulci proaspeti sau conservati
  • ceapa
  • ulei de masline
  • curry
  • piper negru macinat
  • sare
  • o lingura de pasta de rosii
  •  putin zahar
  •    

Mod de preparare

Se incalzeste bine tigaia cu ulei. Intre timp se taie bucatile de piept in cuburi de marime mai mare ( pentru ca carnea isi pastreaza sucul ei ) si ardeii si ceapa solzisori. Se adauga totul in tigaia incinsa bine si se prajesc la foc mare pe o parte si alta timp de 4-5 minute , amestecand cu o lingura de lemn.

Se condimenteaza cu curry, sare, si piper macinat, se aduga pasta de rosii amestecata cu putin zahar , se prajeste inca 2-3 minute . Se adauga putina apa ca sa acopere carnea si fierbem pana ce carnea este fiarta.Daca e cazul si sosul scadea prea mult, mai adaugam cate putina apa.

Se serveste la masa cu mancaruri din cartofi, paste fainoase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din piept de gaina cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gustarea beduinului

Postat de Dya

Gustarea beduinului

Batem bine pieptul de pui, spalat si portionat in prealabil. Il condimentam dupa gust cu sare, ardei iute, rozmarin, piper si busuioc (eu am condiment foarte bine carnea si mai putin restul...

Citeste continuarea

Pui calabrese

Postat de rocsi_1612

Pui calabrese

Spalati pieptul de pui, il stergeti usor cu niste servetele de bucatarie. Taiati fiecare jumatate de piept in doua, pe lungime. Le presarati cu sare, piper si boia. Incingeti uleiul intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.05.2010, 00:29
foarte bun si aici 5 furcu
la 29.05.2010, 09:15
si de la mine, ca bine mai arata!
la 29.05.2010, 13:28
la 29.05.2010, 16:32
va multumesc din suflet pentru furculite si pt ca sunteti , eu va simt prezenta mereu.
la 29.05.2010, 19:38

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking