4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareCarnea de pui o punem la fiert in apa cu putina sare timp de 30 de minute. Intre timp tocam marunt ceapa, ardeiul si cateii de usturoi. Ciupercile le spalam si le curatam de coaja, la fel si coditele de la ele si le taiem felii. Dupa ce s-a fiert carnea o scoatem si o lasam sa se raceasca, apoi o taiem cubulete. Intr-o cratita punem ardeiul, ceapa si usturoiul la calit 2-3 minute, apoi adaugam supa in care a fiert carnea ( eu am avut 1.5 L.) , ciupercile si le lasam sa fiarba 15 minute. Smantana am amestecat-o cu curry si boia. Dupa ce s-au fiert ciupercile adaugam smantana si carnea de pui taiata cubulete. Faina o amestecam cu putina apa si o adaugam in tocanita pentru a se ingrosa sosul. La sfarsit adaugam sare si piper dupa gust si curry daca va place mai picanta mancarea si o mai lasam sa dea 2-3 clocote dupa care oprim focul. Dupa ce am oprit focul am adaugat mararul tocat marunt.
Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de diaconta
Pieptul de pui l-am taiat cubulete,l-am pus sa se caleasca cu putin ulei pâna a scazut toata zeama lasata. Am condimentat cu sare piper si ierburi de provence. Ciupercile le-am curatat...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|