Ingrediente
- 370 gr pipote curcan
- 400 gr piept curcan
- 100 ml ulei floarea soarelui
- 10 catei usturoi
- 2 cepe mari
- 2 tije telina
- 1 ardei rosu gras
- 1 lingurita boia rosie de ardei
- 1 foaie dafin
- 4 linguri pasta gogosari
- 1/2 pasta iute de ardei
- 1 lingura faina alba
- sare
Mod de preparare
Legumele se curata se spala si se toaca marunt .
Pentru inceput se foloseste programul Fry meniul al aparatului de gatit Multicooker Philips. Se caleste timp de 20 minute ceapa , usturoiul,ardeiul si telina . Succesiv se aduga pasta de gogosari , boiaua , pasta iute de ardei si sarea . Se amesteca si se pune faina alba care va da consistenta sosului.In acest moment se pun 500 ml apa [ 2 cani ].
Puneti in sosul format pipota carnoasa , curatata , spalata si feliata .
Acum se foloseste programul Stew timp de 40 minute .Dupa 20 minute adugati si pieptul de curcan spalat si taiat cuburi mari .
Verificati spre sfarsitul procesului consistenta sosului . Daca este nevoie completati cu putina apa .
Serviti tocanita cu verdeata si mamaliguta . La noi mamaliga nu a ramas pentru poza :)))
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita usturoiata de pipote si piept de curcan- la Multicoooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|