Ingrediente
- 300 gr carne de porc proaspata
- 2-3 carnati la gratar
- 2 bucati de carne la gratar
- 300 gr pipote si inimi de pui
- 5 linguri de ulei
- 6 ciuperci mai mari
- 200 ml bere neagra
- 50 ml suc de rosii de casa
- sare
- piper
- 5 catei de usturoi pisati
Mod de preparare
Am avut cativa carnaciori si carne ramase de la gratarul de ieri.
Am pus in cratita uleiul, ciupercile feliate, carnea proaspata taiata cuburi si inimioarele cu pipotele de pui. Le-am lasat sa se prajeasca bine (de la ciuperci a lasat zeama). Am pus carnaciorii fripti feliati mai subtire, carnea fripta taiata cubulete in cratita cu ciupercile. Apoi am adaugat berea si sucul de rosii, am potrivit de sare si condimente.
La sfarsit am pus usturoiul pisat si am mai lasat putin.
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu bere neagra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|