Tochitura moldoveneasca
Postat de RODIMUR
Carnea se spală, se scurge de apă și se porționează cubulețe. Se pune la foc mic, într-o crăticioară cu ulei încins, până se albește (se întoarce pe toate...
Citeste continuareaTochitura moldoveneasca cu mamaliguta, branza de oaie, ochiuri si mujdei de usturoi
Ingrediente
Mod de preparareSe taie carnea, carnatul si sunca,se pun intr-o tigaie cu putin ulei, se prajesc si se sareaza dupa gust. Se face mamaliguta si se prajesc ouale. Pofta buna Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|
Postat de RODIMUR
Carnea se spală, se scurge de apă și se porționează cubulețe. Se pune la foc mic, într-o crăticioară cu ulei încins, până se albește (se întoarce pe toate...
Citeste continuareaPostat de scortisoara
Intr-o oala in care am incins 100 ml ulei, prajim ceapa cu putina sare. Adaugam apoi carnea de porc taiata cubulete si amestecam pentru a nu se lipi de oala. Dupa 2 -3 minute presaram sare,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|