Ingrediente
- 1 bucata de 200 grame ton proaspat
- 3 linguri seminte de susan (eu am folosit negru)
- 1 lingura ceai verde
- ulei de susan
- 1 cana orez brun
- 400 ml lapte de cocos light
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura sos Hoisin
- 1 broccoli
Mod de preparare
Se fierbe orezul 30 de minute in laptele de cocos si 400 ml de apa.
Se feliaza broccoliul si se soteaza intr-o tigaie cu putin ulei de susan si usturoiul, iar la final se adauga si sosul Hoisin.
Se marunteste ceaiul verde, daca are frunzele intregi si se amesteca cu susanul, sare si piper. Se tavaleste bucata de ton prin acest mix si se prajeste in ulei de susan 30 de secunde pe parte. Se taie apoi fasii si se serveste cu orezul si brocoli.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton in crusta de ceai verde cu orez cu lapte de cocos si broccoli in sos Hoisin" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|