Tort aniversar - un an de bucataras(reteta nr. 250)

Postat de merisor67 in Torturi
8 Iul 2013 | 10919 vizualizari

Iata ca a trecut un an de cand m-am alaturat bucatarasilor si m-am gandit sa-l serbez cu un tort etajat, de care sunt tare incantata cat de bun este. O combinatie pe care o prefer la torturi: ciocolata + nuca + visine.

Inapoi la reteta

Comentarii (128)

la 09.07.2013, 10:04
Multumesc, Paula!
la 09.07.2013, 11:26
Flicitari draga mea,ma bucura mult prezenta ta pe acest site! La multi ani!
la 09.07.2013, 12:41
Multumesc, Menucule drag!
la 09.07.2013, 12:45
Felicitari!!! Super tort!! Multumim pentru retetele delicioase!!!
la 09.07.2013, 13:19
la 09.07.2013, 13:48
Multumesc, Raluca!
Roxana
la 09.07.2013, 13:52
este de nota 20 combinatia este .la cofetariile mari in Timisoara se foloseste combinatia la Tortul Indragostitilor .. La multi,multi ani ! cu realizari si succes in tot ceia ce-ti propui.
la 09.07.2013, 14:24
oaw,senzational.Felicitari.
la 09.07.2013, 14:35
la 09.07.2013, 15:01
woaw woaw ..... super arata! Bravo si felicitari pentru reteta si la cat mai multe!
la 09.07.2013, 19:22
Multumesc, Mirela!
la 09.07.2013, 19:54
Super tortul, Meri! Felicitari doamna draga pentru toate retetele postate si la tot atat de multe retete pline de savoare si de acum incolo!
la 09.07.2013, 22:20
Multumesc, Getix!
la 10.07.2013, 16:17
la multi aniii..si cat mai multe retete minunate
la 10.07.2013, 16:23
La cat mai multi ani si la cat mai multe retete delicioase(adica tradus e un fel de la cat mai multa munca.
Ti pup si acum daca vrei sa-mi dai si mie o bucatica de tort o accept cu drag

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking