Tort Bust
Postat de angyb
Blatul: Separam albusurile de galbenusuri.Batem spuma albusurile dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devin o spuma tare ca si pt.bezea. Adaugam galbenusurile .uleiul ,apa...
Citeste continuareain sfarsit mi-am facut damblaua, de mult doream sa fac un tort din asta, iar acum i-a venit randul..l-am facut pentru doru, duminica e ziua lui si pe asta l-am facut sa-l ia la munca:D
Ingrediente
Mod de preparareSeparam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, apa, uleiul, faina, praful de copt stins in zeama de lamaie, cocosul, mixam pana se omogenizeaza compozitia, punem compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pt cca 30 min, verificam din cand in cand facand testul cu scobitoarea. Eu l-am taiat in 2 si am folosit unul singur. Pregatim mousse-ul: Mixam iaurtul cu zaharul. Mixam frisca. Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe pachet, dupa care o adaugam peste iaurt si dam 5 minute la frigider. Dupa ce a inceput sa se intareasca, amestecam cu frisca batuta. Punem in 2 castronele mici folie alimentara, peste care punem din cateva linguri de mousse, iar peste fursecurile si strangem usor folia si dam la frigider. Insiropam blatul, apoi punem mousse-ul, iar acum vom rasturna cu grija castonele peste blat. Ornam cu frisca in care am adaugat colorant alimentar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort bust" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoareComentarii (27) |
Postat de angyb
Blatul: Separam albusurile de galbenusuri.Batem spuma albusurile dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devin o spuma tare ca si pt.bezea. Adaugam galbenusurile .uleiul ,apa...
Citeste continuareaPostat de Criss
Ouale se separa, albusurile se bat spuma tare. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, uleiul si apa si se bat cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Ideal e sa se bata pana se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|