Tort crocant cu mere

Postat de Mihaela11_jo in Prajituri
11 Mai 2014 | 2744 vizualizari

Pe aeroportul Henri Coanda ( cautand sa termin banii romanesti pe care ii mai aveam) am cumparat numarul de octombrie 2007 al revistei "Ioana" si la sectiunea ispititoarele prajituri cu mere am descoperit cea mai aromata prajitura cu mere pe care am pragatit-o vreodata.Aroma speciala se datoreaza biscutilor Amaretti; combinatia migdale amare-mere-scortisoara este deosebita. Singura modificare pe care am facut-o a fost ca am marit cantitatea de scortisoara, deoarece asa ne place noua.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 11.05.2014, 23:08
super tarta
la 11.05.2014, 23:08
ce frumos e!
la 11.05.2014, 23:09
Ce bun trebuie sa fie
la 11.05.2014, 23:11
bun
la 12.05.2014, 00:21
bun bun
la 12.05.2014, 06:31
la 12.05.2014, 06:42
Bun!
la 12.05.2014, 08:43
la 12.05.2014, 09:09
Așa vechituri de reviste au în aeroport
la 12.05.2014, 10:04
la 12.05.2014, 10:19
foarte frumos!
la 12.05.2014, 10:22
la 12.05.2014, 10:42
Mmm ce buna o fi!
la 12.05.2014, 13:12
la 12.05.2014, 23:50
Timea
Corinuta
Laly

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking