Tort cu crema de branza, afine si ciocolata
Postat de Criss in Torturi 20 Noi 2013 | 13922 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (42)
la 20.11.2013, 21:50
Minunat si delicios
la 20.11.2013, 21:58
Dar ce-mi place dantelatul asta imbulinat
soi pe mine ma bate gandul sa incerc bordura asta,dar pare tare sensibila
la 20.11.2013, 23:37
e superrrrbbbb!
la 20.11.2013, 23:44
foarte foarte frumos!
la 21.11.2013, 05:08
Multumesc mult pentru aprecieri.
la 21.11.2013, 05:10
Dia, dantela se face foarte usor, conditia e sa folosesti ciocolata neagra pentru ca aceasta se intareste foarte repede si ramane asa, nu se topeste, nu se inmoaie.
la 21.11.2013, 07:00
Minunat
la 21.11.2013, 08:05
Arata foarte bine!
la 21.11.2013, 08:46
Foarte fain!!! am facut si eu cateva torturi asa, i-a sa postez si eu, ca si uitasem
la 21.11.2013, 08:49
Superb!
la 21.11.2013, 09:55
Cum se face danteluta aceea? Cumva se topeste ciocolata si pe hartie de copt se fac modelele cu lingurita?
la 21.11.2013, 11:42
Ce frumos e!
la 21.11.2013, 12:36
Superb si delicios
la 21.11.2013, 14:31
Multumesc mult.
COMENTEAZA