Tort cu crema de ciocolata si menta

Postat de ela in Torturi
23 Dec 2014 | 6447 vizualizari

in 17decembrie a fost ziua nepotului meu care a implinit 17ani....si cum lui ii place foarte mult ciocolata cu menta,m-am gandit la un tort cu ciocolata si menta....un ganache de ciocolata a fost ca ce trebuia...a iesit un tort dulcee...dulceee )))

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 23.12.2014, 15:09
foarte bunsc
la 23.12.2014, 15:21
la 23.12.2014, 15:23
La multi anui,nepotului !
la 23.12.2014, 15:34
la 23.12.2014, 16:39
buna cimbinatia
la 23.12.2014, 17:03
La multi ani!
la 23.12.2014, 20:57
Cel mai bun tort evar! Garantat!
la 23.12.2014, 21:01
Corina,sigur ca spui asa ,doar tu ai scris reteta in avanpremiera
la 23.12.2014, 21:19
E super combinatia de ciocolata cu menta
la 23.12.2014, 22:30
ce bine arata
la 24.12.2014, 07:47
Minunăție delicioasa!!! Te rog, ce fel de smântână pt frișcă ai folosit? Dar frișcă lichida? Nu reușesc sa fac un ganache perfect folosind frișcă lichida Pilos tocmai pt ca acel "beton" nu se transforma in veci in spuma, ba chiar căpăta aspect de "tăiat" când mixez. Multumesc
la 24.12.2014, 12:30
Raluca,eu nu inteleg de ce foloseste lumea frisca lichida de la lidl,eu am luat o singura data si am fost profund dezamagita,nu s-a batut si avea o culoare de galben murdar ca am si aruncat-o.Eu am o experienta tare neplacuta cu lactatele de la lidl,chiar de curand am luat niste iaurturi si ceva crema de branza cu nuca sau vanilie si am avut nist dureri groaznice de stomac dupa ce le-am mancat.Si m-a luat groaza cand am citit ce ingrediente aveau in ele,nici vorba de prea mult lapte ,doar lapte praf si chimicale,de aia erau si asa de gustoase.Eu am folosit aici smantana lichida luata de la kaufland,in niste pahare ca de iaurt,dar ieri am folosit smanatana lichida pentru frisca de la dorna si am fost cel mai multuminta de rezultat.Am pus la reteta la sfarsit,poza cu crema facuta ieri si inainte este cea de la tort
la 24.12.2014, 12:31
frisca am folosit hulala ca asta aveam la indemana si crema s-a facut beton
la 24.12.2014, 12:34
Raluca,conteaza si proportia pe care o pui de ciocolata si smantana,cu cat pui mai multa ciocolata decat frisca,cu atat este mai groasa,daca vrei sa fie mai subtire,pui cantitati egale de ciocolata si smantana
la 26.12.2014, 00:27
Mulțumesc mult pt răspuns. Voi aplica sfatul tau. Cred ca ai avut mare ghinion cu frisca lichida de la Lidl, la mine a fost totdeauna alba si s-a comportat bine. La Dorna este intr-adevar cea mai buna. Mulțumesc si sarbatori fericite!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking