Blatul
Galbenusurle se separa de albusuri.
Batem galbenusurile cu zaharul pana se topeste zaharul.Adaugam apa si coaja de lamaie si amestecam.
Faina o amestecam cu praful de copt.Adaugam la crema de galbenusuri.
Albusurile batem spuma cu un pic de sare .
Incorporam albusurile la crema de ou.Amestecam incet de jos in sus pana devine omogen.
Crema
Se face dupa instructiunile de pe ambalaj la care adaugam coaja de lamaie si esenta.
Luam o forma pentru tort cu diametrul 24 si peretii detasabili.Ungem forma cu unt si dam cu faina.
Punem jumate de compozitie de blat apoi punem un strat de crema si deasupra iar compozitie de blat.
Incheiem cu crema pe care o punem deasupra formand raze.
Incalzim cuptorul la 180°.
Punem tortul nostru la cuptor cam 40-45 minute,in orice caz facem testul scobitorii ca sa fim siguri.
Se scoate tortul cand e gata,se raceste si se orneaza cu zahar pudra si felii de lamaie.