Tort cu mascarpone si fructe de padure

Postat de oana_pisicutza16 in Torturi
16 Feb 2012 | 13893 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 16.02.2012, 17:40
valeu ce pofta miai fct
la 16.02.2012, 17:56
Arata supeeerb!
la 16.02.2012, 17:58
Ce frumos!!
la 16.02.2012, 18:00
ce tort superb ai facut,BRAVO!!! si pare atat de deliciosss
la 16.02.2012, 18:56
foarte frumos
la 16.02.2012, 19:03
mmmm...ingenios si frumos
la 16.02.2012, 19:06
superb
cu mascarpone si fructe de padure,exact pe gustul meu
la 16.02.2012, 20:26
frumos tort si delicios delicios!!!
la 16.02.2012, 20:33
superb, superb, ce finete de tort
la 16.02.2012, 20:39
O inimioara delicioasa!
la 16.02.2012, 20:41
ma bucur ca va place a fost chiar foarte gustos
la 16.02.2012, 21:19
Spune-mi daca fructele le-ai cumparat la punga asa amestec?....sau le-ai avut la congelator?.....cred ca nu am cautat eu fructe asa, incat nu stiu sa fie chiar atatea de cumparat..... Eu le cumpar cand le este sezonul,atunci le consum, in rest nu am cumparat congelate.
la 16.02.2012, 21:21
Cata cantitate de frisca a-i mai folosit la ornare incat sa acoperi totul si sa faci si acele modele?....Nu stiu daca are tava ceva diametri sau cum se masoara aceasta forma de inimioara?...din cauza ca am mai vazut forme de genul dar de diferite marimi, daca se poate te rog sa-mi spui o masura sau ceva daca scrie pe ea, sa-mi fac o idee, mersi mult.
la 16.02.2012, 21:50
Pai fructele le-am avut eu in congelator nu leam cumparat dar in magazin gasesti fructe la punga de 400g. frisca pentru ornat, folosesc in jur de 300 ml cred nu stiu exact pentru ca eu cumpar un litru de frisca de fiecare data si daca ramane o folosesc si la alte prajituri sau la cafea. iar tava corespunde unei tavi rotunde cu diametrul de 26cm (asa scrie pe cutia de la tava)
la 16.02.2012, 22:39
superb si delicios

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking