Tort de biscuiti

Postat de Ela68 in Torturi
26 Dec 2012 | 20316 vizualizari

Pentru multi dintre noi, aceste tortulet este unul dintre deserturile copilariei. Mama il facea destul de des, .combinatia de gusturi si arome putand varia in functie de ingredientele pe care le avea in camara. La vremea respectiva nu se folosea in reteta de baza smantana pentru frisca sau ciocolata, ci doar laptele, untul si cacaoa. Dar, ingredientul care nu-i lipsea niciodata mamei din compozitie era gemul de visine, considerat cheia gustului. Asadar, daca n-aveti rahat sau stafide, nu-i bai, gemul de visine este musai sa fie cel prezent la apel.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 26.12.2012, 15:26
arata tare bine!
la 26.12.2012, 15:30
bun!!!
la 26.12.2012, 15:46
pe placul fetitei mele!!!
la 26.12.2012, 16:29
bun bun
la 26.12.2012, 16:37
fain
la 26.12.2012, 17:40
la 26.12.2012, 17:44
Un tort simplu şi de efect. Plus că arată minunat. În copilărie mâncam deseori.
la 26.12.2012, 18:07
Arata super si e delicios
la 26.12.2012, 18:36
ce splendoare
la 26.12.2012, 18:46
la 26.12.2012, 19:04
nu stiam de gemul de visine in tortul de biscuiti
Da' nu-l vad la ingrediente
la 26.12.2012, 19:06
Mmm sigur e foarte bun
la 26.12.2012, 21:44
bun
la 26.12.2012, 21:51
la 26.12.2012, 23:22
Ce bine arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking