Tort de biscuiti cu miez de lapte

Postat de amalia01 in Torturi
29 Apr 2013 | 4129 vizualizari
Tort de biscuiti cu miez de lapte

De ziua sotului meu am vrut sa creez un tort mai deosebit...musafirii au zis ca am reusit...

Ingrediente

blat:

  • 500 g biscuiti simpli
  • 5 lingurite cacao instant
  • 100 ml apa calda

crema:

  •  225 g branzica “miez de lapte” 
  • 100 g unt 
  • 5 linguri de zahar 
  • 200 ml frisca vegetala 
  • 2 plicuri de intaritor pentru frisca;

Mod de preparare

Crema:

Branzica se sfaramiteaza bine cu furculita;

Se amesteca cu untul;

Se omogenizeaza bine,adaugand zaharul;

Frisca se bate impreuna cu intaritorul;

Se amesteca fisca si crema de branza si se omogenizeaza bine cu ajutorul mixerului;

Se ia o forma de tort cu peretii detasabili;

Din cacaoa instant si apa se face un sirop in care vom inmuia biscuitii;

Montare:

Se aseaza in forma cate un strat de biscuiti si unul de crema,incheind cu crema;

Se da la rece cca 1 ora;

Se detaseaza peretii si se orneaza dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort de biscuiti

Postat de caroline

Desert tort de biscuiti

Untul trebuie sa fie adus la temperatura camerei. Punem intr-un bol untul si il mixam bine cu zaharul pudra pana devine o crema. Separat, maruntim cu mana biscuitii, in bucati cat mai mici....

Citeste continuarea

Tort de biscuiti

Postat de MotanLaOale

Tort de biscuiti

Miezul de nuca se prajeste 5 minute si se zdrobeste. Biscuitii se maruntesc. Stafidele se hidrateaza in apa calduta. Rahatul se taie patratele potrivite. Dulceata se pune intr-o sita...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2013, 09:59
wow .. ce bunatate
la 29.04.2013, 10:19
Ce frumos!
la 29.04.2013, 10:33
buuuuuun
la 29.04.2013, 15:48
place
la 29.04.2013, 16:48

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking