Tort de ciocolata

Postat de rivka in Torturi
5 Oct 2009 | 11553 vizualizari

Am facut in seara asta un tort de ciocolata, reteta o am de acum cativa ani am primit-o pe internet de la o doamna din Suedia, ii multumesc mult iar. Este foarte bun si nu dati gres niciodata cu el, plus ca se face foarte usor si rapid. Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, aparatul meu nu merge prea bine la lumina becurilor, sau nu stiu eu sa il reglez... Am incercat sa ii fac o decoratie(ceea ce nu fac niciodata il las simplu) si mi-a iesit ceva hilar, in orice caz sotul a ras cu lacrimi , :)) cand a vazut . Dar e buuuunnnn.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 05.10.2009, 23:06
Primaaaa!
la 06.10.2009, 00:56
multumesc multumes, pai la ce prajituri faci tu ma mir ca indraznesc sa postez , in orice caz e bun, eu l-am taiat cald dar vad ca nu te distreaza LOVE decorativa , hahhaa, stii tu.....intentia conteaza.
la 06.10.2009, 09:56
Poi cum sa rad de muncusoara ta mey?
la 06.10.2009, 10:18
unde e ciucalata si eu!
la 06.10.2009, 11:38
Ce romanticos Si mie mi-ar placea rau o felieee!
la 06.10.2009, 14:23
Ce bunatati stii sa faci ! si te dai aici modesta.Nici mie nu-mi place
cocosul , dar pun nuca. Arata grozav si la cata ciocolata este mmmmm.
la 06.10.2009, 21:28
buuuuuuuuuuuuuun
la 14.10.2009, 15:33
"150 grame cocos sau migdale (eu nu am pus nu imi plac)"
Bucataria ta favorita, Turcia, iubeste enorm migdalele .
Iar timpul de preparare cred ca e mai mare de "sub 15 minute". Ma insel?
Oricum, bag mina in foc ca e delicioasa, insa cam dulce......dulce rau.
la 14.10.2009, 15:46
nu e dulce rau ca e facuta cu ciocolata 85 % fa-o mai intai...e 125 gr zahar la 250 gr cioc amaruie..., 5 oua si o gramada de unt...fa-o si apoi vei vedea cat e de dulce caci ce crezi nu corespunde realitatii deci din pct meu de vedere comentariul e absolut deplasat...nu e bai e voie in schimb m-am convins ca desi te crezi mare specialist nu esti ...fiindca ce crezi nu corespunde realitatii orice casnica poate aprecia cam cat de dulce iese aceasta prajitura...
eu nu sunt bucatareasa , gatesc pt mine...nu ma pretind specialista.

reteta asta eu nu am inscris-o in concurs asa ca nu stiu ce cauta acolo..

ai dreptate unele amanunte mi-au scapat din vedere , timpul de preparare, etc le-am omis probabil le-a inregistrat automat.sorry

si da o fii iubind turcia migdalele eu nu.dar am pus reteta cum se cuvine, deci am scris clar ca se pun migdale doar ca eu nu le-am pus.
vad ca te-ai atacat enorm de comentariul meu precedent...frumos iti sade



la 14.10.2009, 16:53
papa bun eu zic sa-i dai nota 0 din start.vad ca i-ai mai scazut urgent un punct dupa comentariul meu.
ce nu intelegi tu e ca pe mine nu ma intereseaza concursul,nici nu stiam ca particip,nu ma intereseaza aparatul foto dupa cum vezi am deja din fericire... prajitura asta este foarte buna, nu are sens sa o notezi la nervi numai fiindca am indraznit sa-ti spun ca nu tot ce spui/comentezi are valoare/este adevarat.

constat totusi o atmosfera nu prea agreabila aici contrar la ceea ce am crezut initial...
la 14.10.2009, 17:05
@rivka,
e prima si ultima oara cind voi discuta in contradictoriu cu tine, aici:
nu am scazut nici un punct dupa ce am dat prima notare - nici nu se poate tehnic asa ceva (intreaba adminul siteului), notele mele nu sint influentate de alte discutii adiacente. 2 am dat de prima oara, 2 va ramine. Cred ca e bine sa iesim cu totii din zona conspiratiilor. Nota a tinut doar de calitatea retetei in sine, din punctul meu de vedere, SI ATIT.
Nu m-a "atacat enorm" nimic, nu ma mai ataca nimic deosebit in viata de cind am emigrat intr-o tara mai civilizata.
Imi pare rau, nu voi raspunde in nici un fel virulentei tale, n-a fost, nu e si nu va fi deloc stilul meu.
Succes in continuare, toate bune!
la 14.10.2009, 17:11
nu te supara da ce lagatura avea papabun bucatarria mea preferata turcia cu reteta asta?
nu-mi plac migdalele, respecta asta, nu are legatura cu reteta , am pus clar in reteta se pun migdale.

nu are rost intradevar sa discutam aiurea, nu-mi sta nici mie in caracter si educatie dar te rog frumos sa fii corect atunci si sa recunosti ca reactia ta (cu nu-ti plac migdalele dar iti place bucataria turceasca) a fost o reactie la o alta postare de-a mea.


te rog sa intelegi ca nici nu am stiut ca particip la acel concurs, din interes culinar am facut acel comentariu, prajitura NU este foarte dulce si cine a facut cat de cat prajituri la viata lui isi da seama imediat cand citeste ingredientele.

as aprecia si eu daca tot faceti concursuri sa fie si retetele notate si comentate totusi de oana de ex care stie sa gateasca cat de cat, macar sa nu faceti comentarii care nu au nici o valoare.
eu am postat aici din placere nu de altceva ...
zic am postat ca asta a si fost ultimul post, m-am lamurit...
nu poti face in calitate de JURIU comentarii prajitura asta e prea dulce cand e clar pt oricine care are macar cat de cat habar numai cand vede ingredientele ca nu e...sau nu mai mancati mancare facuta in ulei vegetal va rogg???? cand tu banuiesc ca manaci multe fructe de mare care chiar sunt otravitor de nesanatoase...
eu la asa comentarii am reactionat. strict Culinar! nu sa isc confilcte si aparatul foto inca o data nu ma intereseaza.sa nu vorbim de civilizatie...civilizat esti si in jungla daca esti...hai sa ne dam rotunzi acum care unde traim.
aiurea.
la 14.10.2009, 17:12
atmosfera e creata de utilizatori ... nu e ceva cazut din cer. exista un concurs, exista niste reguli, exista aproape 80 de retete de jurizat. retetele cu multe vizualizari au fost luate la mishto, acum vad ca si aprecierile juriului sunt tratate cu neincredere. propuneti voi un set de reguli dupa care ar trebui sa se desfasoare un concurs
la 14.10.2009, 17:18
msyc dar te rog frumos sa ma scuzi, stiti ceva? v-as sugera pe viitor sa faceti concursurile in felul urmator...sa participe strict cine se inscrie.
asa nu vor mai fii banuieli ca unele comentarii sunt sau nu facute din anumite aspiratii...
la 14.10.2009, 17:18
@rivka : membrii juriului trebuie sa APRECIEZE o reteta ... nu sa o gateasca

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking