Tort de ciocolata la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita in Multicooking
19 Iun 2019 | 2289 vizualizari
Tort de ciocolata la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Tort de ciocolata la  Multicookerul Crock Pot Express cu gatire sub presiune este unul dintre cele mai de succes deserturi pe care le-am pregatit vreodata. Dispareau feliile in timp ce le pozam. Pe cand am terminat cu fotografiile, mai aveam doua bucatele, asa ca data viitoare voi dubla cantitatea.

Ingrediente

  • 120 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 50 gr cacao
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 125 ml lapte
  • 60 ml ulei
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare

 

Faina, cacaua, bicarbonatul de sodiu si sarea se amesteca intr-un bol.

Otetul se adauga la lapte si se lasa deoparte pentru un minut.

Se adauga zaharul si se amesteca pana cand acesta incepe sa se topeasca.

Se incorporeaza si uleiul si se amesteca inca 30 de secunde.

Ingredientele lichide se adauga la cele uscate si se amesteca usor cu ajutorul unei spatule.

Se toarna compozitia intr-o tava de 15 cm, cu marginile detasabile.

 In vasul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune se toarna 2 cani cu apa si se apasa pe STEAM, se seteaza pe 3 minute.

Se apasa pe STOP si se aseaza gratarul, apoi se introduce tava, cu ajutorul unui cleste de bucatarie.

Se inchide capacul si se inchide supapa de abur.

Se seteaza multicookerul pe MANUAL HIGH 40 de minute.

Dupa ce a expirat timpul, se mai lasa 15 minute, apoi se deschide capacul, folosind o manusa de bucatarie.

Se lasa sa se raceasca, apoi se orneaza cu crema de ciocolata si cu fructe.

Se feliaza si se serveste. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Stufat de ied cu orez basmati si legume la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de simona72

Stufat de ied cu orez basmati si legume la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru stufat: pentru ca am folosit carne congelata, a fost necesar sa las carnea la dezghetat in frigider de seara pana dimineata. Se spala carnea, se curata de pielite, se taie in bucati mai...

Citeste continuarea

Crema de zahar ars la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de miha

Crema de zahar ars la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Se bat ouale cu zaharul si aromele, pana se albesc si devin ca o crema. Se adauga apoi laptele, amestecand continuu.  Se topeste zaharul pentru caramel. Se tine pe foc mic pana acesta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.06.2019, 16:52
bun bun
la 19.06.2019, 17:14
Minunat! Aparat din asta n-am
la 19.06.2019, 17:44
Super! Arata foarte bine!
la 19.06.2019, 18:58
Bun!
la 19.06.2019, 19:25
Ce va mai rasfatati!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking