Ingrediente
- 6 linguri faina
- un praf de sare
- 2-3 linguri zahar
- esenta de vanilie
- un ou
- 5 gr praf de copt Dr.Oetker
- lapte cat cuprinde
- ulei pentru uns tigaia
- ciocolata tartinabila
- 300 ml double cream+2 linguri zahar+esenta de vanilie
Mod de preparare
Faina, praful de sare, zaharul, esenta de vanilie, praful de copt si oul se pun intre-un bol. Se adauga laptele putin cate putin pana obtinem o compozitie nici prea lichida nici prea tare. Se unge tigaie cu ulei si se pune la incins, se pune compozitia cu polonicul si se coace pe ambele parti.
Double cream-ul cu zaharul si esenta de vanilie se bat cu mixerul.
Se asambleaza astfel: o clatita, ciocolata tartinabila, double cream si tot asa pana terminam, iar deasupra punem double cream si ornam cu ciocolata rasa sau ornamente de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|