Tort de clatite cu sos caramel

Postat de ralu_ca in Torturi
26 Apr 2015 | 4769 vizualizari
Tort de clatite cu sos caramel

Ingrediente

  • 10 foi clatite
  • 600 ml frisca lichida
  • 1 borcan compot piersici
  • 1/2 borcan compot pere
  • 2 pachete caramele

Mod de preparare

Clatitele le-am preparat dupa reteta clasica.

Intr-un ibric am pus 50 ml frisca lichida si caramelele, pe care le-am lasat la foc mic pana ce acestea se topesc. Lasam sa se raceasca putin.

Restul de frisca am batut-o bine pana s-a intarit.

Pe un platou punem cate o foaie de clatita, ungem cu cate o lingura de frisca, ornam cu cateva felii de piersica, apoi foaie, frisca, felii piersica sau pere, pana se termina foile. Se termina cu frisca, asezam frumos feliile si deasupra am turnat siropul caramel.

Am lasat la frigider pentru cateva ore.

Pofta mare ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite cu sos caramel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert cheesecake cu capsuni

Postat de merisor67

Desert cheesecake cu capsuni

Mai intai pregatim o forma rotunda cu peretii detasabili pe care o captusim pe interior cu folie alimentara. Blat : Punem untul intr-un vas pe foc, la topit. Maruntim biscuitii cu ajutorul...

Citeste continuarea

Desert tort Raisa, cu zmeura si ciocolata - reteta cu numarul 700

Postat de diaconta

Desert tort Raisa, cu zmeura si ciocolata - reteta cu numarul 700

Cele doua blaturi le-am pregatit în acelasi mod, doar în tavi cu diametre diferite. Am mixat ouale întregi cu un praf de sare si zaharul pâna ce si-au triplat volumul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.04.2015, 16:09
tulai da ce as mai manca acum,super arata
la 26.04.2015, 16:24
Ce bine arata !
la 26.04.2015, 16:32
Mmmmm ce bun!
la 26.04.2015, 17:03
la 26.04.2015, 18:09
Aşa ceva... . Vai, deci eu care vorbesc mult şi deja am rămas fără cuvinte.

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking