Ouale cu zaharul se mixeaza bine pana ce acesta se topeste,se adauga amidonul si se omogenizeaza.
Laptele se incalzeste,se adauga crema, se amesteca,se pune la foc mic cca 5 min,amestecand continuu pana se ingroasa.
1 banana se piseaza si se adauga in compozitie.
Frisca se bate bine si se adauga in compozitie,se omogenizeaza si se da la congelator 1 ora.
Se scoate si se mixeaza pentru a sparge acele de gheata,se da din nou la congelator dupa o ora se procedeaza la fel.
Se ia o caserola mai adanca si se imbraca in folie alimentara, se adauga inghetata,se taie banana felii si se adauga in inghetata,se acopera cu folie si se da la congelator 3 ore.
Biscuiti ii sfaramam si ii amestecam cu cafea.
Dupa 3 ore se adauga compozitia de biscuiti si cu o lingura ii presam putin.
Dam la congelator pana a 2-a zi.
Cu ajutorul unei farfurii rasturnam tortul in asa fel ca biscuiti sa fie la baza.
Decoram cu frisca, dupa cum dorim, sau putem servi simplu.
pofta buna