Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute

Postat de Oana in Slow Cooker
8 Mai 2019 | 6260 vizualizari
Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute

Un tort deosebit, o combinatie extraordinara de arome si pentru ca e facut la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute a iesit atat de pufos, usor umed, absolut delicios!

Ingrediente

Blat:

  • 285 g unt moale
  • 285 g zahar brun
  • 4 oua
  • 260 g faina
  • 10 g praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 praf de sare
  • 300 g morcovi rasi
  • 100 g ananas in compot maruntit
  • 80 g nuca maruntita
  • 1 lingurita coaja de portocala bio
  • ½ lingurita ghimbir proaspat ras
  • 1 lingurita vanilie

Crema:

  • 200 g crema de branza Philadelphia
  • 150 g zahar pudra
  • 100 g unt moale
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala bio
  • 1 lingurita vanilie

Mod de preparare

Pentru blat, mixeaza untul moale, la temperatura camerei cu zaharul brun pana devine pufos.

Adauga apoi galbenusurile de ou si amesteca in continuare cu mixerul.

Pune ananasul maruntit la robot si morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mici si omogenizeaza compozitia.

Peste faina adauga praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea.

Pune amestecul de faina peste compozitie, adauga apoi coaja de portocala si ghimbirul.

La final adauga vanilia si nuca macinata si amesteca usor.

Bate albusurile separat pana obtii o spuma tare si pune peste compozitia de blat, amestecand cu o spatula de jos in sus pana se incorporeaza bine.

Pune in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot DuraCeramic 6 l hartie de copt si rastoarna compozitia.

Pune capacul si seteaza programul High pentru 2 ore.

Cand programul s-a terminat scoate prajitura cu grija si pune-o pe un grilaj sa se raceasca.

Intre timp pregateste crema.

Mixeaza crema de branza cu untul moale, la temperatura camerei si adauga zaharul pudra.

Pune coaja de portocala rasa si vanilia si omogenizeaza bine.

Pune crema la frigider pana se raceste blatul de tot.

Taie apoi blatul in doua parti egale, pune jumatate de crema pe primul blat, acopera cu al doilea si pune deasupra restul de crema.

Decoreaza tortul de morcovi cu nuci, coaja de portocala si coacaze rosii sau dupa plac.

Pune tortul in frigider 2-3 ore si apoi il poti taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Retete similare

Gulas de vita la slow cooker Crock-Pot

Postat de mirela0911

Gulas de vita la slow cooker Crock-Pot

Se spala carnea si se usuca cu servetele absorbante. Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins. Carnea se da prin faina, se scutura bine apoi se pune in tiaie. Se lasa sa se rumeneasca usor....

Citeste continuarea

Carne de vita cu sos picant la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Carne de vita cu sos picant la slow cooker Crock-Pot

Carnea de vita am taiat-o in bucatele potrivite, am presarat sare si chilli peste, apoi am pus tuciuletul pe foc cu uleiul si am adaugat bucatelele de carne, le-am calit cca 5-6 min, pana si-au...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2019, 11:04
la 08.05.2019, 11:16
la 08.05.2019, 11:30
Daca trebuie , pentru o feliuta , Ma iau la bataie ) Este preferatul meu
la 08.05.2019, 11:31
Încă n-am făcut tort de morcovi, doar prăjitură, dar poate încerc și eu să fac, într-o zi...
la 08.05.2019, 12:06

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking