Tort de piscoturi cu crema de capsuni

Postat de MotanLaOale in Torturi
18 Iun 2013 | 14463 vizualizari
Tort de piscoturi cu crema de capsuni

Simplu dar foarte bun!

Ingrediente

  • 1 pachet piscoturi
  • 200g capsuni
  • 150g branza de vaci
  • 200g frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic Creme Ole de capsuni
  • SIROP
  • 1 plic ceai de capsuni
  • 300ml apa
  • 5 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • ORNAT
  • 200g frisca lichida
  • cateva capsuni

Mod de preparare

Se spala si se curata capsunile si se zdrobesc cu mixerul vertical impreuna cu branza.

Se adauga zaharul pudra, frisca lichida si plicul de Creme Ole si se mixeaza 3-4 minute pana se obtine o crema tare.

Se pune la frigider.

Pentru sirop se face un ceai indulcit si cand il luam de pe foc se adauga zaharul vanilat si se lasa la racit.

Frisca se bate cu mixerul si se pune in frigider.

Se taie felii cateva capsuni.

Cand sunt toate reci se trece la asamblat.

Se inmoaie fiecare piscot in sirop si se pun pe platou ca prim blat.

Trebuie lucrat repede ca piscoturile absorb repede siropul si se inmoaie.

Se pune un strat de crema peste piscoturile din platou si deasupra cateva felii de capsuni.

Se pune iar un strat de piscoturi insiropate, crema, capsuni feliate.

Deasupra se pune un strat de piscoturi insiropate.

Se acopera cu frisca dupa pricepere si se orneaza cu cateva capsuni intregi.

Se tine cateva ore la frigider inainte de servire.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de piscoturi cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (50)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert tort Tiramisu pentru copii

Postat de eumimi

Desert tort Tiramisu pentru copii

Punem zeama de la compot intr-un bol si trecem pentru 5-6 secunde piscoturile prin ea. Asezam primul strat de piscoturi pe un platou.  Mixam frisca lichida, apoi adaugam mascarponele si...

Citeste continuarea

Desert tort cu piscoturi, iaurt si fructe de padure

Postat de rocsi_1612

Desert tort cu piscoturi, iaurt si fructe de padure

Fructele de padure le puneti intr-o sita si le decongelati. Le rasturnati intr-o cratita, puneti si jumatate din siropul scurs si zaharul. Transferati cratita pe foc, amestecati, lasati sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2013, 16:25
Vad ca ai intrat in priza,asa simplu si nu te mai opresti...
la 18.06.2013, 16:27
la 18.06.2013, 16:29
Foarte bun, racoritor si de sezon!
la 18.06.2013, 16:31
wow!
la 18.06.2013, 16:33
salivez la tortul tau si imi tai pofta cu o portie din tiramisu-ul meu foarteee bun tortul,il voi in cerca si eu

Vezi toate comentariile (50)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking