Ingrediente
- 1 blat de tort
- frisca batuta
- compot de caise
- Pentru mousse de ciocolata
- -3 ciocolate cu lapte
- 120 ml de frisca lichida
- 300 ml frisca batuta bat
- 5 gr de gelatina
- 1 cioco cu lapte pentru razuit deasupra la tort
- colorant rosu
Mod de preparare
Blaturile le-am insiropat.
Mousse-ul de cioco: punem la topit pe foc ciocolatele(3) rupte bucatele si cu frisca lichida, cand s-a topit ciocolata amestecam bine compozitia, cand este calduta punem gelatina( care a fost inmuiata in apa) apoi adaugam frisca batuta bine, a doua crema- frisca batuta bine plus intaritor de frisca si caisele taiate mici amestecam bine.
Asamblare: punem prima foaie de blat pe care o insiropam cu zeama de la compot, punem mousseul de cioco, apoi a doua foaie de blat, crema de frisca si caise, apoi ultima foaie de blat, ornam cu frisca( 250 ml in care am pus colorant rosu) cu caise si carlionti de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ziua mea" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (106)
|