Tort "Eugenia"

Postat de rodicamaria in Dulciuri
13 Aug 2011 | 45197 vizualizari
Tort "Eugenia"

Simplu de facut,nu aveti nevoie de cantitati fixe,fiecare dupa imaginatie.Pentru o tava de 20*26 aprox.am avut nevoie de :

Ingrediente

  • 8 pachete biscuiti tip Eugenia (de Dobrogea  folosesc eu intotdeauna)
  • 1 plic Budinca de la Dr.Otker(de care vreti voi)
  • 2 linguri zahar
  • 1/2 lingurita praf cafea instant(ness Iakobs)
  • 500 ml+100-150 ml lapte

Mod de preparare

Cei 100-150 ml lapte se amesteca cu ness-ul si se incalzesc putin.Biscuitii Eugenia se inmoaie in aceasta compozitie.Nu se lasa mult sa nu se fleceasca.Se introduc pe rand in lichid si se scot dupa 1-2 min.Se aseaza direct in vasul in care vreti sa faceti tortul.

Dupa aceea se prepara budinca dupa indicatiile de pe plic si se toarna fierbinte peste Eugenii.

Se lasa sa se raceasca si se da la frigider,peste noapte.

Bineinteles ca eu nu am mai avut rabdare si am taiat-o dupa vreo doua ore.Tot din cauza ca nu am mai avut rabdare nici nu am ornat-o.Se poate manca cu frisca,ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "Eugenia"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert cornulete cu gem

Postat de madi_marin

Desert cornulete cu gem

Untul la temperatura camerei se amestecă cu iaurtul, coaja rasă de lămâie, zahărul vanilat şi esenţele. Se adaugă puţin câte puţin din făina cernută cu praful de copt şi...

Citeste continuarea

Islere

Postat de Creatsa

Islere

Frecati untul rece cu zaharul pudra ,adaugati pe rand galbenusurile esenta de vanilie,zaharul vanilat ,praful de copt stins cu otet,apa rece si faina si framantati rapid aluatul pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2011, 16:37
place
la 13.08.2011, 16:39
simplu si bun
la 13.08.2011, 19:53
cred ca e bun bun
la 13.08.2011, 20:33
mmmm.... am ochii cat cepele mi-e dor de eugeniiiiiiiiiiiii
la 13.08.2011, 22:38

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking