Ingrediente
- Pentru blat:
- 200 grame nuci
- 2 linguri sirop de agave
- Pentru crema:
- 300 grame caju hidratat
- 2 linguri sirop de agave
- 100 grame afine
- Pentru stratul colorat :
- 300 grame capsuni
- 2 linguri sirop de agave
- Pentru glazura
- 50 grame masa de cacao
- 1 lingura sirop de agave
- 1 lungura ulei de cocos
Mod de preparare
Acest desert se face simplu: se pun la maruntit in robot ingredientele pentru blat.
Se asaza pe o tava de 18 cm diametru. Se pune 30 min la congelator.
Se scoate si se pregateste rapid crema de afine, folosind caju hidratat cateva ore. Acesta se clateste putin inainte.
Punem la congelator inca 30 minute si pe urma scoatem si punem crema de capsuni. Un strat frumos si gustos.
La final, masa de cacao se pune pe aburi cu uleiul de cocos si siropul de agave pus la final.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort gustos cu capsuni si ciocolata (fara zahar)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|