Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy

Postat de boscodina in Torturi
2 Oct 2009 | 36548 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (111)

la 15.10.2009, 12:22
Iar daca vorbim despre complexitatea retetei...pe cea cu varza pot sa o fac si eu...care nu sunt specialist..pe asta cu tortul...nu o pot face!
P.S. Deci sa o lasam moarta...traim in Romania! Si stiu cum se aleg castigatorii in aceasta tara.
la 15.10.2009, 12:31
Adica dupa parerea ta acest tort merita aceeasi nota cu "Aperitivul"? Asta inseamna notare corecta? Sa fim seriosi. Va spun eu care era problema. Va era greu sa trimiteti premiul pana la Boscodina acasa! Asa ca ati ales varianta cea mai comoda!
la 15.10.2009, 13:20
@Laurentiu : 1. e normal ca notele juriului sa fie diferite pentru ca e vorba de niste oameni care apreciaza subiectiv niste mancaruri ... nu e nici o stiinta exacta aici 2. fiecare membru al juriului apreciaza ce i sa pare lui important ... calitate/complexitate reteta, texte, poze ( nu e tocmai concurs foto dar e normal sa fie apreciate si imaginile) 3. a existat un regulament care a fost respectat si deci nu pot intelege cuvinte gen "furt" 4. orice idee privitor la modul de desfasurare al concursurilor e bine primita
la 15.10.2009, 13:25
Sunt total de acord cu ce a scris Laurentiu. Nu mi-a venit sa cred ce diferenta de note. Intai un 4, apoi un 5, iar la final 2 de 2?? iar reteta cu varza 3 de 5. Nu ati notat corect orice ati spune!! Aceata reteta nu merita note de 2 si stiti bine, dar daca i-ati fi dat mai mult, ar fi castigat. Sunteti prieteni buni cu miha? nu-i neg talentul in bucatarie, dar mi se pare ciudat acest rezultat. Acum vreo saptamana cred tot ea a castigat si pe ardei iute. Cam mare coincidenta. Spor la concursuri trucate in continuare! (nu, nu o cunosc pe autoarea retetei de tort, am urmarit concursul din curiozitate, este promovat pe un blog pe care il citesc)
la 15.10.2009, 13:37
vai, vai, vai, ce urat, ce comentarii..cred ca a fost ultima oara cand particip si eu la un concurs, desi nu d-aia am postat retetele, ci for fun si atat...si sa mai zic ca-s prietena cu Oana? si uite ca nu am castigat!! nu am blog, nu am trimis reteta decat la cei max 20 prietenei din mess, complexa a fost, dar zau ca nu-mi pasa de un amarat de aparat foto, mai dati-o incolo, ca se strica de tot atmosfera..
la 15.10.2009, 14:02
Eu sunt un sustinator al unei alte participante, care nu se afla in etalonul fruntas, din pacate. Poate data viitoare. Nu pot sa nu remarc rautatea iscata din frustrare. Si nu pot sa nu remarc si atitudinea aceea din cauza careia mi se urca tensiunea..."vai,traim in Romania,deci se fura". De ce nu participi Boscodino la concursurile de la tine de acolo, sa fii sigura ca nu esti furata? Dar stii cum e..hotul striga mai tare decat toti "hotii". Asa cum am mai zis am urmarit concursul asta indeaproape si am remarcat cum ti-au crescut vertiginos voturile in doar cateva zile. Hai ma lasi? Oricati prieteni ai avea si oricate forumuri, bloguri ai frecventa pun pariu ca nu aduni in veci atatea voturi. Dar programele alea de schimbat IP-uri, delogarile cu succes sau stersul de cookiesuri te face sa pari ingeras. Propun o verificare de Ip-uri...sa vedem cat ai fost de corecta, cate sunt consecutive, cate straine... Parerea mea sa te multumesti cu locul 2, e un loc onorabil. Sau aparatul ala te face sa scoti ce ai mai rau din tine?
la 15.10.2009, 14:15
Chiar nu vreau si nu am chef sa ma bag in discutia asta...inutila, ca sa nu folosesc un alt cuvant mai greu. Dar tin cu tot dinadinsul sa-i raspund Andreei, caci vad ca e f interesata. Nu, nu sunt prietena cu Bucataras, mai mult decat sunt cu toata lumea de aici. Nu sunt prietena nici cu cei de la ardei-iute si nici Bucatarasul nu cred ca e prieten cu Calin ca sa-mi fi pus vreo pila. Sunt de multa vreme alaturi de bucataras.ro au fost multe concursuri, dar n-am castigat decat o data. Ei si ce? De asta e concurs, unii pierd, altii castiga. Nu pot fi toti invingatori.
la 15.10.2009, 14:18
@msyc....faza cu fiecare bucatar noteaza in felul lui, mi se pare aiurea ca aceasta reteta sa primeasca nota 2 la fel ca niste simple aperitive. Acolo ce a contat? Calitatea salamului? Sau scobitoarea?
@Costele...desi sunt sigur ca de fapt te cheama altfel (sigur ai nume de fata) sa stii ca eu am fost sustinatorul ei. De fapt sotia mea a fost. Si chiar ea nu vroia sa castige neaparat. Chiar as dori sa se verifice ipurile. Si apoi "Costele"...ca sa nu iti zic altfel, sa iti ceri scuze. Chiar nu conta cred aparatul pentru ea. Pe mine nu m-a deranjat ca nu a castigat ea. Dar chiar sa primeasca nota 2?
la 15.10.2009, 14:21
Andreea, am avut de ales intre 2 retete foarte bune. Notele acelea au facut departajarea intre ele. E simplu. Nu trucam nimic. Am mai spus. Reteta lui Miha nu poate fi contestata. Aaa, se putea alege alt sistem de notare ... asta e altceva. O sa incercam sa imbunatatim concursurile. Insa nu cred ca trebuie pus atita patos in comentarii.
la 15.10.2009, 14:23
Miha, imi cer scuze! Dupa ce am postat am realizat ca am mers prea departe. Ai dreptate! Am vazut ca ai pus foarte multe retete exceptionale. M-au mirat notele mici de la aceasta reteta si m-a luat valul. Te rog sincer sa ma scuzi! A fost o rautate nemeritata sa scriu ce am scris...
la 15.10.2009, 14:26
bucataras, ai dreptate. Nu stiu ce m-a apucat de am izbucnit asa. Pentru ca mi s-a parut nedrept notata aceasta reteta. Dar cu miha nu am nimic...am gresit sa o atac. Din nou imi cer scuze!
la 15.10.2009, 14:32
Bucataras...eu inteleg ca asa ati facut departajarea. Era evident pentru oricine stie un pic de calcul. Dar acum intreb? E corect ca sa fii primit aceeasi nota cu "aperitiv"? De ce ati mai lasat sistemul cu vizualizari? Asa....unii au cerut voturi la toti amicii....altii....oricum au castigat. Chiar va rog...verificati ipurile. Asa nu vor mai exista comentarii rautacioase!
P.S. Poate ca mie imi plac mai mult dulciurile, dar sincer...ca un barbat care e mai mult consumator decat preparator....eu zic ca aceasta prajitura are un grad mai complex decat varza umpluta. Plus ca avea avantajul vizualizarilor...de care trebuia sa tineti cont! Si am incheiat comentariile...ca sa nu se supere Boscodina. Mai ales ca nici nu ma cunoaste!
la 15.10.2009, 14:38
Laurentiu mi se pare mie sau pui cam mult patos in comentarii pentru unul care nu e decat sotul prietenei?
la 15.10.2009, 14:40
Asa sunt eu mai "costel" mai sufletist. Iti dau si idul meu de mess daca vrei...sa vezi va nu mint.
la 15.10.2009, 14:50
ce se intampla, dom'ne aici????
e concurs sau ce este? am lipsit putin si cand intru ce vad: va tot certati pt.note,poze,retete.... pacat ca degenereaza asa urat! bietul castigator(care va fi el/ea) nici nu se mai poate bucura de premiu!!! acuzatii de furt si de prietenii cu Bucataras.. urat si descumpanitor! este loc pt. toata lumea fratilor, ati transformat o competitie ce promitea a fi interesanta si frumoasa intr-o cearta . s-au mobilizat toate neamurile pt. a da zeci de click-uri, de parca asta e satisfactia suprema: cat mai multe vizualizari.
ce-ar fi daca datorita comentariilor voastre Bucataras ar anula concursul? v-ati potoli subit!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking