Ingrediente
- 5 pachete de biscuiti Oreo
- 500 g branza mascarpone
- 750 ml frisca
- 200 g zahar
- 2 plicuri zahar vanilat Dr. Oetker
- 1 plic glazura Duo Dr. Oetker
- Mai ai nevoie de : o tava dreptunghiulara cu pereti detasabili si multa buna dispozitie.
Mod de preparare
Pe fundul tavii, asezi un suport pentru tort, apoi biscuiti Oreo unul langa celalalt.
Bati crema mascarpone impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, pana cand devine spumoasa.
Bati frisca si adaugi crema de branza treptat, pana cand se omogenizeaza bine.
Pastrezi o cana de crema pentru decor.
Asezi jumatate din crema ramasa peste biscuiti, apoi inca un rand de biscuiti si restul de crema.
Dai la frigider pentru minimum 12 ore, timp necesar pentru ca biscuitii sa se inmoaie.
Indepartezi inelul si decorezi cu glazura de ciocolata, crema si biscuiti.
Servesti cu multa dragoste alaturi de cei dragi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Oreo de Ziua Romaniei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|