Tort Oreo de Ziua Romaniei

Postat de amalia01 in Torturi
1 Dec 2016 | 7465 vizualizari
Tort Oreo de Ziua Romaniei

Nu aveam de gand sa gatesc prea mult zilele acestea, dar...cand ai o zgatie in casa, nu faci chiar ceea ce vrei! 'Cum, mami, sa nu facem tort? Doar e ziua Romaniei!"   Asa ca tort de ziua Romaniei sa fie!

Ingrediente

  • 5 pachete de biscuiti Oreo
  • 500 g branza mascarpone
  • 750 ml frisca
  • 200 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat Dr. Oetker
  • 1 plic glazura Duo Dr. Oetker
  • Mai ai nevoie de : o tava dreptunghiulara cu pereti detasabili si multa buna dispozitie.

Mod de preparare

 Pe fundul tavii, asezi un suport pentru tort, apoi biscuiti Oreo unul langa celalalt.

Bati crema mascarpone impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, pana cand devine spumoasa.

Bati frisca si adaugi crema de branza treptat, pana cand se omogenizeaza bine.

Pastrezi o cana de crema pentru decor.

Asezi jumatate din crema ramasa peste biscuiti, apoi inca un rand de biscuiti si restul de crema.

Dai la frigider pentru minimum 12 ore, timp necesar pentru ca biscuitii sa se inmoaie.

Indepartezi inelul si decorezi cu glazura de ciocolata, crema si biscuiti.

Servesti cu multa dragoste alaturi de cei dragi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Oreo de Ziua Romaniei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tort cu ciocolata, bezea si zmeura

Postat de madi_marin

Desert tort cu ciocolata, bezea si zmeura

Preparăm întâi bezeaua : se mixează albușul cu un praf de sare, apoi se adaugă treptat zahărul până obţinem o spumă tare şi lucioasă. Se trasează un cerc cu acelasi...

Citeste continuarea

Tort profiterol

Postat de sufletista

Tort profiterol

Blat-se bat albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam treptat zaharul si mixam pana ce se topeste zaharul,adaugam galbenusurile pe rand mixand bine dupa fiecare, Amestecam faina cu praful de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.12.2016, 22:14
Ce tort delicios!
la 01.12.2016, 22:36
ce super e
la 01.12.2016, 23:44
la 02.12.2016, 00:38
frumos
la 02.12.2016, 08:24
Super tort!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking