Tort raws pt. aniversarea blogului
Postat de adnia in Vegan / Raw vegan 25 Iul 2013 | 6485 vizualizari
Eeeeeei, a trecut timpul, dragii mei...si iata-ma-s la aniversarea celor 2 anisori de existenta a casutei mele virtuale! Si pt. ca un asa eveniment nu putea trece neobservat, am decis sa prepar un minunat tort raw-vegan, sa ne delectam cu totii...si sa va spun si de ce am ales tocmai o asa delicatesa gatita fara foc:
1. e foarte cald afara, iar acest tort a fost congelat, ceea ce-l face o minunatie de inghetata deosebita (doar nu va puteam trata cu orisice, nu?:)
2. fructele proaspete, neprocesate termic sunt mult mai gustoase, sanatoase si aromate
3. este foarte satios, nu se pot servi decat portii mici si concentrate....deci asta il face ideal pt. mai multi musafiri (si cum eu va astept pe toti prietenii la aniversare....ne ajunge la toti:))
4. nu ingrasa, deoarece nu contine zahar
5. aduce un aport nutritional si energetic notabil
6. nu am sarbatorit niciodata pana acum cu un tort raw, asa ca...de ce nu?
Ar mai fi muuulte motive de enumerat aici, dar sa nu uitam, totusi de ce ne-am adunat aici, nu? Hai ca v-am convins sa serviti o portie racoroasa, nu-i asa?
Si ca nu mai mentin suspans-ul, iata ce contine si cum a fost preparat:
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 25.07.2013, 18:08
Felicitari !
la 25.07.2013, 18:11
ce frumos e
la 25.07.2013, 18:14
pe mine m-ai convins cu atatea argumente
multi anisori blogului
la 25.07.2013, 18:20
multumeeeeeeeeeeeeeesc!
la 25.07.2013, 18:20
Felicitari!
la 25.07.2013, 18:25
Felicitari!
la 25.07.2013, 18:43
Ce bine arata
la 25.07.2013, 18:46
bunatate
la 25.07.2013, 19:55
Felicitari!!! La cat mai multe retete la fel de bune si sanatoase ca toate cele pe care le faci. Adopti un stil pe care-l admir si respect dar pe care din pacate multi nu-l putem urma, printre ei ma numar si eu. Inca odata felicitari pt tot ce faci!!!
la 25.07.2013, 20:03
Bravo Adnia si te felicit si pentru faptul ca incerci sa pregatesti totul cat mai sanatos
la 25.07.2013, 20:26
La multi ani blogului tau!
Superb tort.
la 25.07.2013, 20:54
Simona, eu gatesc in toate stilurile, pt. toti ai casei, inclusiv pt. mine...datorita sensibilitatii mele, nu pot consuma absolut orice, dar incerc sa mentin un echilibru si pt. cei dragi mie, care nu au adoptat stilul meu! te pup si-ti multumesc!
la 25.07.2013, 21:19
imi place stilul pe care l-ai adoptat. Mi-as dori si eu sa realizez astfel de lucruri, insa n-am un robot performant. Singurul tort raw pe care l-am facut a iesit foarte bun, insa m-am chinuit foarte mult sa obtin o crema fina din caju amestecat cu unt de cocos si de cacao.
La multi ani blogului ! Si eu tot 2 am implinitde curand.
la 28.07.2013, 09:26
felicitari, Ela...astept evenimentul!
COMENTEAZA