Tortellini cu carne si ardei

Postat de mihaelar63 in Tortellini
28 Sep 2016 | 4619 vizualizari
Tortellini cu carne si ardei

 ,, Ziua cand imi rasfat nevasta '' Tortellini  sunt pastele mele preferate si le prepar des .Un adaos de carne si branzeturi le aduce un plus de gust si savoare .  As accepta la orice ora sa fiu rasfatata cu un asemenea preparat .

Ingrediente

  • 250 gr tortellini
  • 500 gr carne porc
  • 200 gr cas mozzarella
  • 2 cepe verzi
  • 2 catei usturoi
  • 2 ardei grasi[ galbeni ]
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • 1 varf cutit piper negru macinat
  • 1 varf curtit maghiran uscat macinat
  • patrunjel verde
  • busuioc verde

Mod de preparare

  1. Se curata si se spala ceapa , ardeiul ,usturoiul, rosiile si verdeata .
  2. Se pun la fiert 2 l apa cu putina sare .
  3. Cand apa clocoteste se aduga tortellini .
  4. Fierbeti respectand instructiunile de pe ambalaj.
  5. Scurgeti tortellini de surplusul de apa .
  6. Carnea de porc se taie cuburi si se pune la prajit in ulei de masline intr-o tigaie tip Wok incapatoare  .Sarati.
  7. Cand carnea se rumeneste se aduga ceapa verde tocata , usturoiul maruntit,si ardeiul gras taiat cuburi .
  8. Condimentati cu piper prospat macinat si maghiran pudra .
  9. Adugati si rosiile tocate in momentul in care legumele au inceput sa se inmoaie .
  10. Presarati patrunjel verde tocat . 
  11. Adugati in amestecul de carne si legume ,pastele fierte .
  12. La servire razuiti la fiecare portie cas mozzarella intai pe fundul farfuriei si apoi si deasupra preparatului
  13. Decorati cu busuioc verde .
  14.  Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (47)
Retete similare

Tortellini cu perisoare si sos gongorzola

Postat de mihaelar63

Tortellini cu perisoare si sos gongorzola

Tortellini se fierb in multa apa cu sare, respectand timpul indicat pe ambalaj. Scurgeti tortellini intr-o strecuratoare. Amestecati bine carnea cu oua, mixul de condimente,...

Citeste continuarea

Perisoare din carne de porc cu tortellini in sos de legume

Postat de Pungasa_Rogue

Perisoare din carne de porc cu tortellini in sos de legume

Carnea tocata de porc se amesteca cu ceapa (curatata de foi, spalata si tocata), oul, putina sare, putin piper, boiaua de ardei dulce, orezul (spalat) si putin cimbru uscat. Se pun circa 1,5 l...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.09.2016, 22:29
Bun!
la 28.09.2016, 22:31
Medi
la 28.09.2016, 22:33
daca-s a doua sigur mai ai
la 28.09.2016, 22:39
Pai cui sa dau ? Imparti sau pe Costel l-ai adormit
la 28.09.2016, 22:39
Dau toartele astea pe niste gulas...

Vezi toate comentariile (47)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking