Tortellini cu ciuperci, curcan si Camembert

Postat de mihaelar63 in Tortellini
22 Apr 2015 | 5496 vizualizari
Tortellini cu ciuperci, curcan si Camembert

Este gustos, rapid si multumeste pe toata lumea.

Ingrediente

  • 500 gr piept curcan
  • 500 gr tortellini cu ciuperci
  • 250 ciuperci de padure [ eu am avut congelate]
  • 50 g ulei
  • 50 gr unt
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 ardei rosu
  • 100 g branza Camembert
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara pudra
  • busuioc verde

Mod de preparare

Pieptul de curcan se  taie fasii sau forma ce o doriti .si se prajeste usor in uleiul incins amestecat cu unt .

Ceapa spalata si taiata rondele, ardeiul rosu cubulete se aduga la curcan. Sarati.

In continuare se pun ciupercile si branza taiata/ rupta mai marunt. Amestecati si incorporati smanatana .

Diluati cu o  cana de apa. Puneti tortellini la fiert direct aici. Daca este nevoie mai adugati apa.

Supravegheati si cand tortellini sunt fierti si au absorbit lichidul condimentati cu piper, nucsoara si sare daca este nevoie.

Seviti tortellini cu curcan decorat cu busuioc verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu ciuperci, curcan si Camembert" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tortellini cu pui, ciuperci si mascarpone

Postat de mihaelar63

Tortellini cu pui, ciuperci si mascarpone

Puiul se taie fasii sau cuburi dupa preferinta, se condimenteaza si se caleste in uleiul de la rosiile uscate pana devine auriu. Fierbeti tortellini in apa cu sare respectand...

Citeste continuarea

Tortelloni cu sos de smantana si ciuperci

Postat de Corina33

Tortelloni cu sos de smantana si ciuperci

Se curata si se feliaza ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in uleiul incins. Se adauga 3-4 linguri de apa fierbinte si se lasa sa se innabuse. Intre timp se spala si se feliaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2015, 16:22
Bune!
la 22.04.2015, 16:31
bune
la 22.04.2015, 16:39
Ce bun!
la 22.04.2015, 16:42
la 22.04.2015, 16:50
BUNE

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking