Tortellini cu prosciutto si feta

Postat de mihaelar63 in Tortellini
21 Dec 2020 | 2966 vizualizari
Tortellini cu prosciutto si feta

 Din cand in cand si periodic, imi este dor de paste. Tortellini se afla in topul preferintelor mele. Nici nu mai conteaza umplutura pentru ca textura lor catifelata de paste preparate in casa este deosebita. Ramnae sa le asezonezi dupa pofta si o masa rapida este gata.  

Ingrediente

  • 400 gr tortellini cu spanac si mozzarella
  • 200gr pancetta -sunca de porc uscata si sarata
  • 200 gr br feta greceasca
  • 200 grmini-rosiii cherry -din gradina
  • 50 ml ulei masline
  • 4 catei usturoi
  • busuioc verde
  • piper negru macinat
  • sare

Mod de preparare

  1. Tortellini se fierb, respectand indicatiile de pe pachet.
  2. Sarati foarte usor apa pentru fiert.
  3. Unele ingrediente ca prosciutto si feta contin multa sare.
  4. Folositi o tigaie Wok incapatoare, pentru sotat.
  5. Prosciutto se marunteste si se trage la tigaie in uleiul de masline .
  6. Adaugati usturoiul taiat feliute subtiri si rosioarele cherry.
  7. Se soteaza atat cat sa imprumute gustul uleiului de masline.
  8. Rasturnati tortellini care au fost scoase si din apa in care au fiert.
  9. Transferati pastele in Wok si amestecati cu grija [ sa nu se zdrobeasca prea tare rosioarele cherry].
  10. Presarati pe deasupra branza feta farmitata.Piperati.
  11. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  12. La servire decorati cu frunzulite de busuioc proaspat.

                            Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu prosciutto si feta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

Postat de Ina

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

Am amestecat faina cu sarea, am format in mijlocul gramezii un crater in care am spart cele doua oua si am omogenizat totul, ajutandu-ma de o furculita. Am scos aluatul pe blatul de lucru si am...

Citeste continuarea

Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi

Postat de AlexTeacher

Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi

Lasati branza de capra si ricotta la scurs; Amestecati faina cu boia si gris; Turnati compozitia pe un blat de lucru, faceti o gaura in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2020, 14:59
la 21.12.2020, 15:05
la 21.12.2020, 15:14
la 21.12.2020, 16:15
Oe gustul meu!
la 21.12.2020, 16:18
o bunatate!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking