Tortellini cu pui si patru branzeturi

Postat de mihaelar63 in Tortellini
11 Apr 2022 | 2692 vizualizari
Tortellini cu pui si patru branzeturi

 Bineinteles ca pofta de tortellini a lovit din nou !!! Nu am facut decat curatenie la capatelele de branzeturi !!! 

Ingrediente

  • 250 gr tortellini umpluti- nu conteaza de care ca gustul il definim noi
  • 250 gr piept pui
  • 100 gr ciuperci brune taiate
  • 100 gr fasole verde fiarta
  • 50 ml ulei masline
  • 100 gr gorgonzola picanat
  • 100 branza Cheddar
  • 50 gr crema branza
  • 50 gr cascaval emmentaler
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc verde

Mod de preparare

  1.  Intr-o tigaie tip wok se soteaza usturoiul taiat feliute in ulei de masline .
  2. Imediat adaugati pieptul de pui taiat fasiute .
  3. Intre timp fierbeti tortellini respectand indicatiile de pe ambalaj .
  4. Cand pieptul de pui s-a albit, condimnentati cu sare si piper .
  5.  Transferati in tigaia cu pui, doua-trei polonice din apa in care fierb pastele .
  6. Se pun toate branzeturile disponibile :D . si se lasa sa se topeasca pana se omogenizeaza si se formeaza un sos .
  7. Adaugati ciupercile, fasolea verde si tortellini in sosul cu pui .
  8. Amestecati cu blandete sa nu se rupa frumusetile de paste .
  9.  La servire se decoreaza cu busuioc proaspat !!!!
  10. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu pui si patru branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

Postat de Ina

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

Am amestecat faina cu sarea, am format in mijlocul gramezii un crater in care am spart cele doua oua si am omogenizat totul, ajutandu-ma de o furculita. Am scos aluatul pe blatul de lucru si am...

Citeste continuarea

Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi

Postat de AlexTeacher

Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi

Lasati branza de capra si ricotta la scurs; Amestecati faina cu boia si gris; Turnati compozitia pe un blat de lucru, faceti o gaura in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2022, 20:27
vreau și doar c-o brânză!
la 11.04.2022, 20:30
Ina , acusica scot trei afara !!!
la 11.04.2022, 20:44
la 11.04.2022, 21:49
Eu vreau cele 4 branzeturi
la 11.04.2022, 22:47
Gustos preparat...!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking