Ingrediente
- 250 gr tortellini umpluti- nu conteaza de care ca gustul il definim noi
- 250 gr piept pui
- 100 gr ciuperci brune taiate
- 100 gr fasole verde fiarta
- 50 ml ulei masline
- 100 gr gorgonzola picanat
- 100 branza Cheddar
- 50 gr crema branza
- 50 gr cascaval emmentaler
- 3 catei usturoi
- sare
- piper negru macinat
- busuioc verde
Mod de preparare
- Intr-o tigaie tip wok se soteaza usturoiul taiat feliute in ulei de masline .
- Imediat adaugati pieptul de pui taiat fasiute .
- Intre timp fierbeti tortellini respectand indicatiile de pe ambalaj .
- Cand pieptul de pui s-a albit, condimnentati cu sare si piper .
- Transferati in tigaia cu pui, doua-trei polonice din apa in care fierb pastele .
- Se pun toate branzeturile disponibile :D . si se lasa sa se topeasca pana se omogenizeaza si se formeaza un sos .
- Adaugati ciupercile, fasolea verde si tortellini in sosul cu pui .
- Amestecati cu blandete sa nu se rupa frumusetile de paste .
- La servire se decoreaza cu busuioc proaspat !!!!
- Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu pui si patru branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|