Ingrediente
- 500 gr tortellini cu ricotta si spanac
- 5 linguri smantana
- 3 pumni de spanac( eu am pus baby)
- 5 catei de usturoi
- 5 linguri ulei de masline extravirgin
- o lingurita zeama de lamaie
- piper alb
- sare roz himalayana( sau de mare)
- 2 oua
- o canita de parmezan
- o cana de cascaval razuit
Mod de preparare
Am fiert tortellini in zece minute , sau asa cum scrie pe produs. Am scurs apa ramasa intr-un vas( am obtinut trei sferturi de cana).
Smantana am amestecat-o cu galbenusurile, un praf de sare si cu un praf de piper alb.
Spanacul si usturoiul le-am tocat si le-am calit inabusit in 5 linguri ulei de masline, apoi am adaugat smantana, zeama de lamaie si apa oprita de la paste. Am lasat sa se lege sosul si sa scada putin, acum este cazul sa potrivim gustul de sare, piper.
Am pus totul intr-o tava de cuptor, am presarat parmezanul si apoi cascavalul razuit.
La cuptorul incins la 200 de grade am tinut compozitia pana s-a rumenit cascavalul frumos.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
|