Tortellini cu sunca si sos cremos

Postat de mihaelar63 in Tortellini
18 Ian 2018 | 4494 vizualizari
Tortellini cu sunca si sos cremos

 Nu este un secret ca pastele mele preferate sunt tortellini. Fac ce fac si tot cu ei ma trezesc in co cand achizitionez paste. Imi plac cei umpluti cu ricotta si spanac. Ceva carnita ,, de gust "' le pun eu !!!

Ingrediente

  • 250 gr tortellini
  • 200 gr rosii cherry conservate [ productie proprie ]
  • 200 gr sunca
  • 200 gr cascaval
  • 200 ml lapte
  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • busuioc verde
  • sare
  • nucsoara pudra

Mod de preparare

  1. Curatati usturoiul si spalati verdeturile.
  2. Caliti usor usturoiul taiat felii in unt amestecat cu ulei.
  3. Adaugati sunca taiata cubulete.
  4. Adaugati rosiile si lasati 1-2 minute sa se soteze impreuna cu restul.
  5. Turnati deasupra laptele si cascavalul taiat bucatele. Sarati.
  6. Supravegheati ca sa se top[easca cascavalul si sa se omogenizeze sosul.
  7. Puneti la fiert tortellini direct in acest sos.
  8. Daca pare prea putin lichidul, adaugati apa.
  9. Fierbeti timp de 5 minute.
  10. Tocati patrunjelul si busuiocul.
  11. Condimentati cu nucsoara pudra si puneti patrunjelul si busuiocul verde in compozitie.
  12. Gustati si sarati/condimentati daca mai este nevoie.
  13. Serviti pastele calde presarate cu verdeata.
  14.  Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu sunca si sos cremos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (40)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tortellini cu prosciutto si feta

Postat de mihaelar63

Tortellini cu prosciutto si feta

Tortellini se fierb, respectand indicatiile de pe pachet. Sarati foarte usor apa pentru fiert. Unele ingrediente ca prosciutto si feta contin multa sare. Folositi o...

Citeste continuarea

Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi

Postat de AlexTeacher

Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi

Lasati branza de capra si ricotta la scurs; Amestecati faina cu boia si gris; Turnati compozitia pe un blat de lucru, faceti o gaura in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2018, 19:02
o portie dubla, te rog!
la 18.01.2018, 19:06
Ce bine arata!
la 18.01.2018, 19:08
buni buni
la 18.01.2018, 19:35
Delicioase!
la 18.01.2018, 19:35
Mmmm...pe placul meu

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking